Kuunteleeko kuntapäättäjä köyhää edes Keski-Uudellamaalla?

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on Kuka-kuuntelee-koyhaa-17-3-2021.jpg

Keskiviikkona 17.3.2021 klo 12 alkaa nykyaikainen, parituntinen Teams-nettitilaisuus. Siellä esitetään oleville ja ehkä tuleville kuntapäättäjille ainakin kaksi tiukkaa kysymystä: Keski-Uudenmaan leipäjonoissa kävijöitä on pyydetty vastaamaan mitä he toivovat ja mitä pelkäävät lähivuosina kotikunniltaan?

Kuka kuuntelee köyhää? -verkoston tehtävänä onkin köyhien kuunteleminen, mutta nyt kuntavaalien alla on erillinen kampanjaviikko, jolloin keskitytään eri puolilla maata järjestettävissä tilaisuuksissa tekemään kysymyksiä juuri kunnallisille päättäjille.

Järvenpään ja Tuusulan ruoka-aputoimijoiden äskeisissä koulutustapahtumissa syntyi idea, myös Keski-Uuttamaata koskevasta ”kuuntelu”-tapahtumasta. Sen järjestää Jokelassa Hävikistä hyväkkiä -lahjoitusruokaa jakava Kunnon Elämä ry, jolla on apunaan lähes kolmekymmeninen Jokelatiimi-talkoolaisjoukko ruoka-aputoiminnan pyörittämisessä.

Pääasia 17.3. tilaisuudessa on saada leipäjonokokemusta omaavilta vastauksia em. ”toivoo tai pelkää” -kysymyksiin. Tilaisuutta johtaa tutkija Jouko Karjalainen Kuka kuuntelee köyhää? -verkostosta. Järjestelykolmikossa on mukana myös Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry.

Jos kyselykaavakkeita ei saa omasta ruoka-apupaikasta, niin ainakin Jokelan kirjastosta niitä saa paperisena ja netissä voi vastata sähköisestä linkistä: Ennakkokysymykset tilaisuuteen osallistujille: https://q.surveypal.com/Kuunteleeko-kuntapaattaja-koyhaa_tilaisuuden-ennakkokysymykset-osallistujille_17.3.2021

Tapahtumaan pääsee liittymään tästä linkistä: https://bit.ly/3t3MLjS

Jokela – Kuka kuuntelee köyhää? (kukakuunteleekoyhaa.fi)

Lisätietoja: Kunnon Elämä ry / Antti Honkonen (040 529 5283), antti.honkonen@hotmail.fi

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.